Led okovao grad, lomio drveće i uništavao automobile

Izvor: Bor030.net, 01.Dec.2014, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Led okovao grad, lomio drveće i uništavao automobile

Ledena kiša koja je sinoć počela da pada tokom noći je potpuno okovala grad stvorivši sloj leda debljine i do nekoliko santimetara. Drveće pod težinom leda nije izdražalo pa se lomilo i padalo na automobile.

Zimska služba JKP “3. okobar” počela je sa aktivnostima otopljavanja kolovoza još sinoć kada je bilo jasno da će se kiša zalediti pri dodiru sa tlom, ali su ulice i trotoari i pored toga bili zaleđeni.

Posla su imali i lekari u borskom Domu zdravlja >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << i Opštoj bolnici kojima se čitavog jutra javljali pacijenti sa povredama zadobijenih usled klizanja i padova.

Na desetina vozila u čitavom gradu je oštećeno na parkinzima kada su na njih pod težinom leda padale grane. Najdramitičnija slika dolazi sa parkinga preko puta železičke stanice gde se drvo prepolavilo i palo na nekoliko automobila.

U trenucima pisanja ovog teksta situacija u gradu je nije mnogo povoljnija. Na trotoarima i kolovozima se nalazi skloj leda koji otežava kretanje ljudi i vozila. Temperatura je neloko stepeni ispod nule i sporadično duva jak i hladan vetar. Preporučujemo vam da bez preke potrebe ne izlazite iz kuće.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Led okovao Bor, lomio drveće i uništavao automobile

Izvor: Večernje novosti, 01.Dec.2014

Ledena kiša koja je sinoć počela da pada tokom noći je potpuno okovala grad stvorivši sloj leda debljine i do nekoliko santimetara. Drveće pod težinom leda nije izdražalo pa se lomilo i padalo na automobile, javlja portal Bor030.Zimska služba JKP “3. okobar” počela je sa aktivnostima otopljavanja...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.