Javni beležnik – Notar od danas i u Boru

Izvor: MC Bor, 21.Jun.2017, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Javni beležnik – Notar od danas i u Boru

Bor, 21.06.2017.
Od danas overe samo kod notara
Javnobeležnička kancelarija sa sedištem u Boru, javnog beležnika nadležnog za područje Osnovnog suda u Boru, otpočela je sa radom 21. juna 2017. godine.
Javnobeležnička kancelarija se nalazi na adresi u Boru, ul. Trg oslobodjenja br. 16 (izmedju zgrada SIMPA i APOTEKE-ČEŠALJ, pored KOMPJUTER CENTRA Bor, biši >> Pročitaj celu vest na sajtu MC Bor << etno-restoran Vranjanka).
Radno vreme: radnim danima od 09 do 17 časova.

U overe prepisa kojima će se baviti kancelarija, spadaju dokumenti za upis u škole ili fakultete, dokumentacije potrebne pri konkurisanju za posao ili za dobijanje invalidske penzije… Tu si i overe saglasnosti roditelja za izvođenje deteta iz zemlje, oko kupoprodaje nekretnina, punomoćja, ovlašćenja, zakupa, overe prepisa diploma i raznih drugih dokumenata…
Od danas će svi koji budu hteli da sastave ili overe ugovor o raspolaganju nepokretnostima – prodaji stana, poklonu nepokretnosti, o razmeni nepokretnosti, ugovor o hipoteci, ugovor o doživotnom izdržavanju, ugovor o raspodeli imovine za života, bračni ugovor i sporazum supružnika o deobi njihove zajedničke imovine, za to morati da se obrate javnom beležniku, a ne više sudu ili organu uprave (opštini).

Nastavak na MC Bor...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.