Igrajte PacMan-a na ulicama Bora!

Izvor: Bor030.net, 01.Apr.2015, 08:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igrajte PacMan-a na ulicama Bora!

Kompanija Google je povodom Svetskog dana šale, prvog aprila, omogućila korisnicima servisa Maps da odigraju popularnu igricu “PacMan” ulicama većih gradova. Ova opcija radi i za Bor, a evo uputstva kako da krenete u “trku sa duhovima” ulicama našeg grada.

Dovoljno je da odete na Google Maps i videćete da u levom donjem uglu, pored opcije za satelitski prikaz terene stoji kvadratić sa prepoznatljivim likom PacMan-a.

Kliknite na njega i krenite u avanturu >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << ulicama vašeg grada. Shvatićete da se vaš grad pretvorio u poprište igrice koja predstavlja pravi klasik uz koju su odrastale generacije.

Ovaj prvoaprilski trik radi i na iOS i Android uređajima sa poslednjom verzijom Google Maps aplikacije.

(Telegraf / Mondo / Bor030)
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.