IMA LI TV BOR UREDNIKA

Izvor: MC Bor, 23.Feb.2012, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IMA LI TV BOR UREDNIKA

Bor, 23. februar
Autor: B.F.
Na današnjoj  konferenciji za medije u SPS, u prisustvu predstavnika DS, lokalnih vladajućih stranaka, prezentirano je saopštenje SPS o problemima u JP ŠRIF. Odluku Upravnog odbora JP ŠRIF da legalno smeni v.d. glavnog i odgvornog urednika Miloljuba Miloševića, sprečila su pitanja Slavice Tomić, novinara te informativne kuće, a potom je priloženo i mišljenje sindikata ŠRIF.
 -Milošević je legalno smenjen na sednici >> Pročitaj celu vest na sajtu MC Bor << UO, izdali smo i saopštenje, ali tamo to ne priznanju. Zakonski stojimo iza svake odluke, iza svake reči. U TV Bor mora da se vidi šta se i kako radi-rekao je Zvonko Marković, predsednik UO ŠRIF, naglašavajući da je radio zakonski i da je imao ogromno razumevanje, posebno za novinarsku profesiju.

Nastavak na MC Bor...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.