Fudbaleri Bora pobedom do četvrtog mesta na tabeli

Izvor: Bor030.net, 22.Sep.2014, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaleri Bora pobedom do četvrtog mesta na tabeli

Fudbaleri omladinskog fudbalskog kluba “Bor” pobedili su na domaćem terenu ekipu niškog “Car Konstantina” rezultatom 2:1 (1:0) u šestom kolu Prve srpske lige “Istok”.

Povratnici u “srpskoligaško” društvo, borski crno-beli, ugostili su u nedelju na stadionu “pod piritom” ekipu “Car Konstantin” iz Niša.

Nova tri boda Boru su doneli golovima Marjan Mladenović u 17. i Dejan Mašić u 77. minutu utakmice.

Jedini pogodak za goste >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << postigao je Milan Milošević 4 minuta pred kraj meča.

Borani su se posle ovog meča probili na četvto mesto na tabeli i u narednom kolu putuju u Lebane prvoplasiranom “Radanu”.

“Car Konstantin” sa tri pobede i isto toliko poraza sledećeg vikanda dočekuje zaječarski “Timok”.

OFK “Bor”: Trailović, Janković, Stamenković, Cokić, Marković (Čovrtanović), Živanović, Lazarević, Stojanovski (Jovanović), Mladenović, Mašić, Nikolić.

FK “Car Konstantin”: Stanković, Aleksić (Milošević L.), Petković, Jovanović, Živković, Janjić, Zdravković (Dikić), Jović, Milošević M., Ristić, Mladenović.

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Turska: Bešiktaš se iskupio navijačima

Izvor: Sportal.rs, 23.Sep.2014, 00:02

Bešiktaš, rival Partizana u Ligi Evrope, posle tri kola u šampionatu Turske ima skor od dve pobede i jednog remija. U poslednjem, trećem kolu, igrači Bešiktaša iskupili su se navijačima sa prošlonedeljni kiks u domaćem prvenstvu, ali i Ligi Evrope, jer su u prvom kolu odigrali 1:1 sa Asterasom...Ovog...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.