FUTSAL: Borani lako do pobede i trećeg mesta na tabeli

Izvor: Bor030.net, 25.Nov.2015, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FUTSAL: Borani lako do pobede i trećeg mesta na tabeli

KMF “Bor” u okviru petog kola Druge futsal lige “Istok” ostvario pobedu na domaćem terenu.

Borani su u nedelju odigrali utakmicu petog kola Druge futsal lige Srbije, grupe “Istok”. Ovog puta protivnici su bili ekipa KMF “Dolap” iz Prokuplja, koja nije zabeležila nijednu pobedu u dosadašnjem delu takmičenja. Borani su imali prilično lak zadatak >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << protiv gostujuće ekipe, a rezultat na kraju utakmice bio je 6:1.

Rezultatom sam zadovoljan, ali igra i nije baš na nivou koji je bio očekivan. Što se tiče gostujuće ekipe, oni sigurno nisu mogli više, nisu imali rezervne igrače, a maksimum već daju u prvom poluvremenu. Ipak, očekivali smo veći broj golova, kako mi, tako i publika. Nadam se da će sledeće nedelje u Pirotu biti mnogo bolje i da ćemo biti u punom sastavu, jer nas čeka jedna dobra ekipa i biće to teška utakmica, s obzirom da su oni prvi na tabeli, rekao je Mario Popović, trener borske ekipe.

KMF “Bor” je ovom pobedom uspeo da zauzme treće mesto na tabeli, sa 10 osvojenih bodova, dok su ispred njega ekipe “Jastrebac” i “Pirot” sa po 12 bodova.

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.