Ekipa KK “Zicer” bez problema do svoje treće pobede u takmičenju

Izvor: Bor030.net, 08.Nov.2016, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekipa KK “Zicer” bez problema do svoje treće pobede u takmičenju

Tim Košarkaškog kluba “Zicer” iz Bora savladao je u nedelju na svom parketu ekipu KK “BSK Junior” iz Bujanovca i time ostvario svoju treću pobedu u Drugoj srpskoj regionalnoj ligi “Istok” uz jedan poraz.

U meču u kome su borski “Ziceraši” imali konstantnu prednost, Bujanovčani su sve vreme bezuspešno jurili rezultat. Razlika od 11 poena u korist domaćeg tima napravljena je još u prvoj četvrtini, da bi se u nastavku meča samo povećavala do konačnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << 73:53 (23:11, 30:15, 15:16, 05:11), izuzev poslednje dve deonice utakmice, koje su Borani zbog slabijeg tempa u igri izgubili.

Domaći igrači su u utakmicu ušli veoma sigurno kada su i napad i odbrana u pitanju. Veliki broj realizovanih kontranapada, dobri pasevi i čiste odbrane u mnogome su doprineli ovakvom rezultatu.

Najefikasniji u ekipi “Zicera” bio je Milosavljević Marko sa postignutih 26 poena, dok je u gostujućem timu sa svojih 16 poena najučinkovitiji bio Simonović Milan.

KK “Zicer”: Trutić D., Buljan B., Prodanović S., Mijatović M., Bekan M., Jovanović V., Petrović M., Mišković M., Milosavljević M., Bogdanović D., Nikolić M., Pajkić M.

KK “BSK Junior”: Nikolić M., Trajković N., Ristić Ž., Stojilković L., Simonović S., Vlajinac B., Simikić S., Simonović M.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Dupla pobeda KK “Bor-RTB” ovog vikenda

Izvor: Bor030.net, 08.Nov.2016

Tim Košarkaškog kluba “Bor-RTB” savladao je u subotu i u nedelju ekipe KK “Đerdap” iz Kladova i KK “BSK Junior” iz Bujanovca, zauzevši time prvo mesto na tabeli uz utakmicu više u odnosu na druge klubove...U četvrtom kolu Druge srpske regionalne lige “Istok” košarkaši “Bora”...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.