Dupla pobeda KK “Bor-RTB” ovog vikenda

Izvor: Bor030.net, 08.Nov.2016, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dupla pobeda KK “Bor-RTB” ovog vikenda

Tim Košarkaškog kluba “Bor-RTB” savladao je u subotu i u nedelju ekipe KK “Đerdap” iz Kladova i KK “BSK Junior” iz Bujanovca, zauzevši time prvo mesto na tabeli uz utakmicu više u odnosu na druge klubove.

U četvrtom kolu Druge srpske regionalne lige “Istok” košarkaši “Bora” ostvarili su u subotu ubedljivu pobedu protiv kvalitetne ekipe kladovskog “Đerdapa” rezultatom 100:58 (30:11, 27:15, 27:18, 16:14).

U meču u kome se već na >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << kraju prve četvrtine znao pobednik, interesantne igre za publiku nije bilo. Dobra odbrana i kvalitetni napadi domaćih igrača nisu davali nikakve nade nepovezanom timu iz Kladova, što je i rezultovalo ishodom od +42 razlike za Borane.

S obzirom da je tim bujanovačkog KK “BSK Junior” u nedelju imao zakazanu redovnu utakmicu 4. kola 2. MRL “Istok” protiv borskog “Zicera”, iskorišćena je najbolja ekonomski isplativa šansa za Bujanovčane da u jednom danu odigraju i utakmicu protiv starijeg borskog kluba.

Međutim, kako je nakon meča sa “Zicerom”, pri zakucavanju Mijatovića, polomljena tabla koša u velikoj hali Ustanove “Sportski centar Bor”, utakmica između Bujanovčana i Borana odigrana je u maloj sali.

Tom prilikom, pojačani borski tim deklasirao je goste, koji su zbog povrede jednog od njihovih igrača usled pucanja table u nadmetanju sa “Zicerom”  igrali sa svega četiri košarkaša.

Igrač više na strani Borana doprineo je i više nego ubedljivom rezultatu od 102:33 (26:07, 22:08, 39:08,15:10). Najefikasniji u timu KK “Bor-RTB” bio je Todorović Stefan sa postignutih 25 poena, dok je u bujanovačkoj ekipi najučinkovitiji Ristić Marko sa svojih 15 poena.

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.