Doneta odluka o subvencionisanju novih radnih mesta

Izvor: Bor030.net, 01.Sep.2014, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doneta odluka o subvencionisanju novih radnih mesta

Lokalni savet za zapošljavanje Skupštine opštine Bor doneo je na danas održanoj sednici odluku da usvoji 11 od ukupno 17 zahteva poslodavaca za subvencionisanje novozapošljavanja u opštini Bor.

Na današnjoj 24. sednici lokalnog saveta za zapošljavanje opštine Bor jednoglasno je usvojen zapisnik sa prethodne sednice i doneta je odluka o dodeli subvencija poslodavcima za otvaranje novih radnih mesta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net <<
Javni poziv za podsticaj zapošljavanja i subvencije poslodavcima za nova radna mesta bio je otvoren od 7. jula do 11. avgusta. U ovom roku dokumentaciju je predalo 17 zainteresovanih poslodavaca, od čega je na 11 zahteva pozitivno odgovoreno.

Opština je iz lokalnog budžeta za ovu namenu izdvojila 2 550 000 dinara za zapošljavanje 17 lica, a prioritet je dat proizvodnim i uslužnim delatnostima.

Kako je rečeno na sednici lokalnog saveta za zapošljavanje opštine Bor, u narednom periodu uslediće potpisivanje ugovora između lica koja dobijaju subvencije i opštine Bor.

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.