Domaći film “Igra u tami” na repertoaru bioskopa Zvezda

Izvor: Bor030.net, 09.Nov.2015, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Domaći film “Igra u tami” na repertoaru bioskopa Zvezda

Domaći film čija je beogradska bioskopska premijera zakazana za 12. novembar 2015. godine samo dan kasnije biće na repertoaru borskog bioskopa Zvezda. Film “Igra u tami” prikazivaće se u našem bioskopu u periodu od 13. do 20. novembra 2015. godine, a cena karte iznosiće 250 dinara. 

Film “Igra u tami” je ljubavna priča motivisana pripovetkom Ive Andrića “Aska i vuk”. Vuk (Viktor Savić) ogrezao u prljave poslove –trgovinu ženama, okrutan i nemilosrdan, uvlači >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << Asku (Tamara Dragičević) u svoje kandže zahvaljujući dobro razrađenoj mreži seks trafikinga. Svojim plesom i svojom lepotom Aska uspeva da u Vuku probudi ljubav, čovečnost, ali i san o estradi i boljem životu. Vuk po prvi put spoznaje ljubav koja ga iz korena menja.

Pored Viktora Savića i Tamare Dragičević, glavne uloge tumače i Vuk Kostić, koji je ujedno i producent filma, Borka Tomović, Vladica Milosavljević, Nenad Nenadović, Igor Damnjanović, Miodrag Radonjić i Srđan Maletić.



Film će prvog dana prikazivanja, 13. novembra biti prikazan u 20 sati, dok će od 14. do 20. novembra imati dve projekcije dnevno, od 18 i 20 sati.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.