Dokumentacija potrebna za upis brucoša u Studentski centar

Izvor: Bor030.net, 02.Sep.2015, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dokumentacija potrebna za upis brucoša u Studentski centar

Prijavljivanje na konkurs za smeštaj studenata prve godine (brucoša) u Studentski centar Bor traje do 15. septembra. Pravo na smeštaj imaju studenti koji prvi put upisuju prvu godinu osnovnih studija iz budžeta.

Za prijem u Ustanovu Studentskog centra potrebne su overene fotokopije svih svedočanstava iz srednje škole, uverenje o upisu prve godine na teret budžeta koju izdaje fakultet, uplata od 1700 dinara, uverenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << o prosečnom mesečnom prihodu članova porodice, indeks i lična karta na uvid.

Rok za prijavljivanje na konkurs je do 15. septembra radnim danima od 8 do 14h u Studentskom centru Bor.

Za studente ostalih godina rok za prijavljivanje na konkurs je od 15. septembra do 31. oktobra.

Broj raspoloživih mesta u Studentskom centru Bor je 278.

Kriterijumi za utvrđivanje redosleda kandidata prema raspisanom Konkursu za pijem studenata u Studentski centar Bor možete pogledati ovde.

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.