Delegacija iz Tuzle u poseti borskom fakultetu

Izvor: Bor030.net, 19.Maj.2016, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Delegacija iz Tuzle u poseti borskom fakultetu

Prošlog četvrtka delegacija nastavnika i studenata Rudarsko-geološko-građevinskog fakulteta (RGGF) iz Tuzle boravila je na Tehničkom fakultetu, s ciljem da se u budućnosti uspostavi šira saradnja između dve viskoškolske institucije.

Nastavno osoblje i studenti Rudarsko geološko-građevinskog fakulteta (RGGF) iz Tuzle, iz užih naučnih oblasti: podzemna eksploatacija mineralnih sirovina, površinska eksploatacija mineralnih sirovina i PMS, kao i iz oblasti transporta >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << i izvoza u rudarstvu, u okviru studijske posete boravili su na borskom fakultetu.

Gosti iz Bosne i Hercegovine imali su priliku da obiđu laboratorije i mineralošku zbirku Tehničkog fakulteta u Boru i razmene mišljenja sa domaćinima.

Polazeći od zajedničkog interesa za razvoj nastave i naučno-istraživačkog rada, a s ciljem uspostavljanja i širenja dalje saradnje, u okviru posete potpisan je i sporazum o saradnji.

Više informacija možete pronaći na sajtu fakulteta.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.