DSS Bor: Novi izbori – stara lažna obećanja SNS-a

Izvor: Bor030.net, 12.Feb.2016, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DSS Bor: Novi izbori – stara lažna obećanja SNS-a

Opštinski odbor Demokratske stranke Srbije u Boru održao je danas konferenciju za medije povodom najave raspisivanja vanrednih parlamentarnih izbora.

Saopštenje DSS-a prenosimo u celosti:

Vlast je najavila raspisivanje novih izbora. Demokratska stranka Srbije pozdravlja tu odluku.

Opštinski odbor Demokratske stranke Srbije u Boru želi da podseti građane opštine Bor na činjenicu da su >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << aktuelne vlasti u republici i opštini Bor pred prethodne izbore obećavali mnogo, a malo toga ispunili. Da zlo bude veće građani su doživeli nove namete i pad životnog standarda.

U moru obećanja, pred izbore 2012. i 2014. godine, u Srbiji, u Boru građani su mesecima bombardovani pod parolom SVOM SNAGOM ZA NOVA RADNA MESTA. Građanima je obećan bolji životni standard i to u roku od šest meseci do godinu dana.

Na žalost, desilo se obrnuto!

Ispostavilo se da je to bilo SVOM SNAGOM ZA NOVE LAŽI. Pravi primeri u Boru su: Bodirogina fabrika, Zaštita, Zagrađe… Na žalost tu nije kraj!

Plate radnika su smanjene i smanjuju se, penzionerima su drastično smanjene penzije.

Donose se novi rigorozni zakoni koji ograničavaju prava radnika a ne doprinose novom zapošljavanju.

Poljoprivrednicima se subvencije za 2015. godinu isplaćuju u 2016. godini, a najavljen je tri puta manji iznos subvencija, čime se naši poljoprivrednici dovode u neravnopravan položaj u odnosu na konkurenciju iz EU i arapskih zemalja. To je jasan pokazatelj nedomaćinskog ponašanja vlasti. Napominjemo da su subvencije u iznosu 12 000 dinara po hektaru obradivog zemljišta za vreme vlasti DSS redovno isplaćivane! Bitno je da se odvajaju sredstva za Beograd na vodi, kojekakve strane investitore…

Povećani su porezi, razne akcize… Šta je sledeće?

I pred ove izbore Vučićeva vlast je krenula sa lažnim obećanjima. Odakle im pravo nakon prethodnih NEISPUNjENIH obećanja, nakon svega loše urađenog! Možda misle da narod kratko pamti?!

DSS nudi realnu, domaćinsku politiku, zaštitu radnika, zaštitu seljaka, zaštitu penzionera, pravu socijalnu zaštitu, ali ne lažnu poput aktuelne.

DSS ne daje lažna obećanja, jer je ovu politiku već sprovodila.“, navodi se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.