Borski frulaš Stefan Radovanović učesnik je spota za pesmu “Naša stvar”

Izvor: Bor030.net, 12.Dec.2014, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borski frulaš Stefan Radovanović učesnik je spota za pesmu “Naša stvar”

Stefan Radovanović poznati borski frulaš predstavio je istočnu Srbiju u spotu za pesmu “Naša stvar”. Spot je sniman na više lokacija širom naše zemlje, a jedan segment je zabeležen i u Lazarevoj pećini.

„Večeras pevajte sa nama, svirajte za nas, svi za istim stolom, svi u isti glas…” samo je deo pesme „Naša stvar” koju Jelen Pivo poklanja svojim ljubiteljima širom Srbije.

Jedanaest odabranih bendova i izvođača iz Beograda, Novi Sada, Bora, >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << Kikinde, Vranja, Kruševca itd na svoj način su odsvirali pesmu za potrebe snimanja spota kako bi se u pesmi što verodostojnije predstavila cela Srbija.

Među izabranima je i dobro poznati borski frulaš Stefan Radovanović koji je učestvovao u snimanju spota za pesmu „Naša stvar”.

Pesma je komponovana u starogradskom maniru i slavi tradicionalne vrednosti, kao što su prijateljstva, kumstva, porodična okupljanja i mnoge druge povode za slavlje koje svi volimo i na koje smo ponosni.

Refren pesme „Naša stvar”:

“Duša nam je teška, al’ je velika

Slavićemo život, slaviti doveka

Živi bili ostali, još jedno popili. ”
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.