Borske rukometašice ubedljive u Play Out-u Superlige Srbije

Izvor: Bor030.net, 10.Apr.2017, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borske rukometašice ubedljive u Play Out-u Superlige Srbije

Ekipa ŽJRK “Bor-RTB” savladala je u subotu na svom parketu ekipu ŽRK “Radnički” iz Kragujevca rezultatom 27:22 (14:8) i time upisala treću pobedu u Play Out takmičenju Superlige Srbije.

Nakon osvojenog 6. mesta na tabeli u sveukupnom plasmanu, Boranke su pripale Play Out grupi u kojoj su za ova tri kola bile veoma ubedljive.

One su za vikend porazile Kragujevčanke koje su im pružale dobar, ali nedovoljan >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << otpor. Razigrane Boranke nisu dozvoljavalje lake poene gostujućeg tima, ali su zato realizovale dobre kontranapade na protivničkoj polovini terena.

Borske prvoligašice trenutno su prve na tabeli sa 6 bodova u Play Out-u, odnosno sa 3 pobede i bez ijednog poraza, dok drugorangirana Kikinda za njima zaostaje 2 boda.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Drugi poraz „tigrica“ u plej-autu

Izvor: KGsport.info, 10.Apr.2017

U 3. kolu plej-aut faze Super lige Srbije za rukometašice, kragujevački Radnički je poražen na gostovanju ekipi Bora sa 22:27 (8:14). Ovo je drugi poraz kragujevačkih rukometašica u ovoj fazi takmičenja, nakon startne pobede nad Železničarom iz Inđije.. Po drugi put u sezoni Boranke su bile...

Nastavak na KGsport.info...

NOVE PRVOLIGAŠICE: Borske odbojkašice osvojile pehar Druge lige “Istok”

Izvor: Bor030.net, 10.Apr.2017

Seniorski tim Odbojkaškog kluba “Bor” ostvario je u subotu u okviru 22. kola Druge ženske odbojkaške lige “Istok” ubedljivu pobedu nad ekipom OK “Leskovac-98” iz Leskovca i pobednički podigao pehar koji im omogućava plasman u neki od elitnih rangova takmičenja...U poslednjem izazovu...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.