Borske košarkašice u nedelju dočekuju Student  2

Izvor: Bor030.net, 04.Feb.2017, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borske košarkašice u nedelju dočekuju Student 2

Košarkašice Ženskog košarkaškog kluba “Bor” u nedelju u Sportskom centru igraju utakmicu 12. kola Druge ženske lige “Jug” protiv ekipe “Student 2” iz Niša. Utakmica počinje u 16 časova, a ulaz je slobodan.

Borske košarkašice se nalaze na prvom mestu na tabeli, bez poraza sa dva boda više od drugoplasirane ekipe “Radnički 2016”. Nišlijke su pretposlednje na tabeli sa skorom od dve pobede i osam poraza uz utakmicu manje.

U jesenjem delu sezone, košarkašice borskog kluba su drugi sastav “Studenta” ubedljivo savladale rezultatom 94:41 u Nišu.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Nišlije najavile atraktivan duel, na suprotnoj strani - Semi Eto!?

Izvor: Sportske.net, 05.Feb.2017, 00:53

Niški Radnički imaće u nedelju veoma zanimljuvu proveru na aktuelnim zimskim pripremama...Kako je saopšteno na zvaničnom sajtu niškog Radničkog, superligaš sa ''Čaira'' će u nedelju imati jaku proveru protiv turske Antalijespor, uz podsećanje da odličnoj igri ove turske ekipe u tekućoj sezoni...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.