Borska policija uhapsila muškarca zbog napada na suprugu

Izvor: Bor030.net, 18.Maj.2016, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borska policija uhapsila muškarca zbog napada na suprugu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su S. M. (1977), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nasilje u porodici.

Osumnjičeni se tereti da je fizički napao vanbračnu suprugu i pretio joj da će je ubiti.

S. M. je uz krivičnu prijavu sproveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Boru, na čiji predlog mu je sudija za prethodni postupak odredio pritvor u trajanju do 30 dana.

(PU Bor)
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pretio vanbračnoj supruzi da će da je ubije

Izvor: Blic, 18.Maj.2016

Policija u Boru uhapsila je S. M. (39), zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici...Osumnjičeni se tereti da je fizički napao vanbračnu suprugu a uz to i da joj je pretio da će je ubiti. S. M. je određen pritvor u trajanju do 30 dana.

Nastavak na Blic...

Pretila radnici Centra za socijalni rad pa uhapšena

Izvor: Bor030.net, 19.Maj.2016, 12:35

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su R. A. (1981), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo ugrožavanje sigurnosti...Osumnjičena se tereti da je pretila radnici Centra za socijalni rad...R. A. je uz krivičnu prijavu sprovedena Osnovnom javnom tužilaštvu...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.