Bor dobija svoj San Siro?

Izvor: MozzartSport.com, 18.Sep.2014, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bor dobija svoj San Siro?

Stadion Fudbalskog kluba Bor pre izvesnog vremena izazvao je pažnju medija zbog katastrofalnog izgleda oronulih svlačionica, ali prema rečima čelnika Fudbalskog saveza Srbije, uskoro će taj objekat služiti za ponos grada na istoku Srbije!

Naime, kako je za TV Bor rekao Bogoljub Stepanović, predsednik sudijske organizacije FSS, uskoro bi trebalo da bude realizovan ambiciozan projekat izgradnje novog stadiona >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u Boru, a taj objekat podsećaće izgledom na milanski San Siro, a naravno, imaće višestruko manji kapacitet.

"U razgovorima sa ljudima iz lokalne samouprave i RTB-a Bor, sigurni smo, i stekli smo utisak, da Bor u narednih godinu dana pravi velelepni stadion sa 5.000 mesta, na kome će igrati i državna reprezentacija. Projekat tog stadiona, sličan je stadionu Milana", rekao je Stepanović na Borskom jezeru, gde se održava seminar za mlade fudbalske sudije.

Novi stadion, prema saznanjima portala Istmedia, bio bi na mestu sadašnjeg, koji koristi FK Bor.

Stepanović je naglasio i da je cilj da u narednom periodu Zaječarski i Borski okrug imaju predstavnika u Superligi Srbije, a trenutno su Bor, Ozren iz Sokobanje i Timok iz Zaječara članovi Srpske lige.

(Foto: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Bor dobija stadion nalik milanskom “San siru”?!

Izvor: Bor030.net, 18.Sep.2014

Na mestu sadašnjeg stadiona omladinskog fudbalskog kluba “Bor” u narednih godina dana mogao bi da bude izgrađen novi velelepni stadion nalik milanskom “San siru”. Bogoljub Stepanović, predsednik sudijske organizacije Fudbalskog saveza Srbije (FSS) u izjavi za Televiziju Bor istakao je da je...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.