Izvor: Bor030.net, 23.Dec.2016, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bor bez organizovanog dočeka Nove godine. Sredstva preusmerana u Fond za populacionu politiku

Na predlog predsednika opštine Živorada Petrovića, sredstva u iznosu od 2 miliona dinara namenjena za koncert na otvorenom u Novogodišnjoj noći, prebačena su u Fond za populacionu politiku, čime se povećavaju sredstva namenjena za vantelesnu oplodnju parova na teritoriji opštine Bor.

“Kao i prošle godine Opština Bor je opredelila 700.000 dinara za kupovinu paketića deci iz socijalno ugroženih porodica. Paketići će se uručiti deci 31. decembra u popodnevnim časovima na platou Doma kulture uz prigodan zabavni program”, navedeno je na sajtu Opštine Bor.

(Opština Bor)
Pogledaj vesti o: Bor,   Doček Nove Godine

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Kikinda neće odustati od koncerta i dočeka na trgu

Izvor: Blic, 23.Dec.2016

Gradska uprava Kikinde neće odustati od organizovanog dočeka Nove godine na trgu, kao ni od koncerta Dejana Cukića...To je danas rekao gradonačelnik Pavle Markov prilikom svečane dodele Godišnjih nagrada grada. Kratak nastup na svečanosti u gradskoj kući imao je i Dejan Cukić, čime je nagovešten...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.