Bor: Voda munjevito došla i otišla

Izvor: Vesti-online.com, 23.Jul.2014, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bor: Voda munjevito došla i otišla

Zbog jake kiše koja je danas u Boru padala jedan sat mnoge ulice su poplavljene. Građani su na društvenim mrežama okačili fotografije potopljenog grada posle još jedne letnje kiše.

Pogled sa prozora na jednu ulicu u Boru

 

Količina kiše koja je u roku od samo sat vremena pala, prema rečima nadležnih bila je ista kao da je je kiša padala tri nedelje bez prestanka. Najviše je stradao centar grada, koji se nalazi na najnižoj koti i u koji se slila >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sva voda sa okolnih viših delova.

 

Osim stambenih objekata poplavljena je bila i zgrada radija i televizije u kojoj je samo zahvaljujući zaposlenima izbegnuta veća materijalna šteta. Zbog obilnih padavina grad je na kratko bio paralisan, ali je brzom reakcijom nadležnih situacija stavljena pod kontrolu.

 

Baš kako je kiša velikom brzinom pala, tako se voda brzo i povukla, pa se život Borana posle nevremena vratio u normalu.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.