Bor: Uhapšen funkcioner JS zbog preprodaje narkotika

Izvor: Večernje novosti, 22.Okt.2014, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bor: Uhapšen funkcioner JS zbog preprodaje narkotika

BOR– Goran Vukadinović, predsednik borskog odbora Jedinstvene Srbije i odbornik te partije u lokalnom parlamentu, lišen je danas slobode zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćenog držanja i stavljanja u promet opojnih droga! Po nalogu Višeg javnog tužilaštva iz Zaječara, pripadnici Odeljenja kriminalističke policije u Boru danas su u stanu Vukadinovića, kao i na još jednoj lokaciji, pronašli oko 380 tableta >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << , sumnja se,’’ekstazija’’, kao i oko 400 grama biljne materije, za koju se pretpostavlja da je reč o marihuani. Protiv predsednika borske JS određeno je zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti izveden pred suduju.
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Odbornik u SO Bor uhapšen pod sumnjom da je dilovao narkotike

Izvor: Bor030.net, 23.Okt.2014, 11:42

Pripadnici Policijske uprave u Boru lišili su slobode Gorana Vukadinovića, odbornika Jedinstvene Srbije u Skupštini Opštine Bor. On se sumnjiči da je izvršio krivično delo neovlašćenog držanja i stavljanja u promet opojnih droga...Policija je u stanu Vukadinovića i na još jednoj lokaciji...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.