BOR: Oduzeti krijumčareni lekovi u vrednosti od 7,5 miliona

Izvor: Kurir, 13.Feb.2016, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOR: Oduzeti krijumčareni lekovi u vrednosti od 7,5 miliona

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kladovu, u saradnji sa carinskim službenicima, prilikom pregleda kombija, pronašli su više vrsta lekova vrednosti oko 7,5 miliona dinara.

Vozilom je upravljao bugarski državljanin, a zaustavljen je ubrzo po ulasku na teritoriju naše zemlje na graničnom prelazu "Đerdap", saopštila je Policijska uprava Bor.

Policija je oduzela pronađene lekove, a bugarskom državljaninu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << odredila je zadržavanje do 48 sati zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo krijumčarenje. Po isteku zadržavanja osumnjičeni je sproveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Negotinu na čiji predlog mu je sudija za prethodni postupak odredio pritvor u trajanju od 30 dana.

Autor: Tanjug,Foto: Profimedia

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Uhapšen krijumčar lekova

Izvor: Bor030.net, 13.Feb.2016

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kladovu, u saradnji sa carinskim službenicima, prilikom pregleda kombija, pronašli su više vrsta lekova vrednosti oko 7,5 miliona dinara. Vozilom je upravljao bugarski državljanin, a zaustavljen je ubrzo po ulasku na teritoriju naše zemlje na graničnom...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.