Američki ambasador sutra u poseti RTB-u

Izvor: Kolektiv.co.rs, 22.Okt.2014, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Američki ambasador sutra u poseti RTB-u

 RTB. – Ambasador Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji Majkl Kirbi sa saradnicima , posetiće sutra Rudarsko-topioničarski basen Bor. Nakon razgovora sa menadžmentom kompanije, kojima će prisustvovati ministar rudarstva Aleksandar Antić, generalni sekretar Vlade Srbije Novak Nedić, predsednik Upravnog odbora RTB-a Nemanja Stevanović, predstavnici američke kompanije „Friport Mekmoran“ i čelni ljudi borske opštine, Njegova ekselencija razgledaće gradilišta nove topionice i fabrike sumporne kiseline. Celodnevni boravak u Boru ambasador Kirbi počeće posetom Info centra i istražnih radova koje američki „Friport“ obavlja u okolini borskog aerodroma, nakon čega će sa predsednikom Opštine Bor i Skupštine, u zgradi lokalnog parlamenta, razgovarati o ekonomskoj situaciji u Boru i regionu. Posetu Boru ambasador Majkl Kirbi završiće obilaskom Zlotske pećine.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Kolektiv.co.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

 Ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić u Boru izjavio:

Izvor: Kolektiv.co.rs, 23.Okt.2014, 12:14

„Država nema nameru da proda RTB“  Oglas za privatizaciju RTB-a nije objavljen sa idejom da se borska kompanija proda. Država hoće da ostane vlasnik RTB-a i da pronađe strateškog partnera koji će u investicionom smislu ući u tehnologiju posla i biti naš partner, podvukao je ministar. –...

Nastavak na Kolektiv.co.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kolektiv.co.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kolektiv.co.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.