“ART Team NAILS & MAKE UP Bor” – Vrhunski kvalitet po promotivnim cenama

Izvor: Bor030.net, 26.Apr.2016, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“ART Team NAILS & MAKE UP Bor” – Vrhunski kvalitet po promotivnim cenama

“ART Team NAILS & MAKE UP Bor” nudi kvalitetne usluge manikira, pedikira, šminkanja (make-up), depilacije i laserske epilacije po vrlo pristupačnim cenama.

Dugogodišnje i bogato iskustvo vlasnice Tanje, kao i briga o korisnicima kroz kontinuirano pružanje usluga, dovodi izgled njenih klijenata do savršenstva. U svakoj prilici možete dobiti i besplatan savet kako da negujete i čuvate svoju lepotu.

Budući >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << da je izgled noktiju na rukama i stopalima veoma bitan, “ART Team NAILS & MAKE UP Bor” nudi manikir i pedikir za savršeno oblikovane i sređene nokte, koje po želji možete ukrasiti nadogradnjom ili izlivanjem noktiju 3D akril tehnikom i akrilnim crtanjem.

Sa željom da vam omogući da budete zadovoljni svojim izgledom, paleta usluga “ART Team NAILS & MAKE UP Bor” je sledeća:

Pored pomenutog možete računati i na depilaciju i lasersku epilaciju čija je prednost efekat glatke kože koja traje. Za to vreme koža je meka, sa nje se lako uklanja znoj i ne iritira se svakodnevno.

Vrhunski tretmani “ART Team NAILS & MAKE UP Bor” učiniće da vaša lepota privuče pažnju gde god da se pojavite.

Kontakt telefon: 064 0677 585 (Tanja)

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.