Savršen izgled poznate manekenke u šestom mesecu trudnoće

Izvor: Lepota i zdravlje, 01.Maj.2016, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savršen izgled poznate manekenke u šestom mesecu trudnoće

Zgodna tridnica obradovala je obožavaoce na društvenim mrežama fotografijom koju je nazvala „tri generacije“. Naša lepa manekenka Bojana Barović očekuje prvo dete s verenikom, pevačem Nikolom Rokvićem. Foto: Hello! Ona je u šestom mesecu trudnoće, a kako joj stoji stomačić pokazala je na fotografiji na kojoj pozira sa svojim tatom. A photo posted by Bojana Barovic (bojanabarovic) on Apr 28, 2016 at >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << 12:43pm PDT “Tri generacije, moj tata izgleda kao maneken“, napisala je Bojana kraj slike. Budući tata Nikola Rokvić trenutno učestvuje u najvećem talent šouu u zemlji “Tvoje lice zvuči poznato“ koji možete gledati svake nedelje u 21h na TV Prva.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

(ANKETA) KOJA JE BOLJA RIBA? Ako ste mislili da je Mia bomba, pogledajte njenu sestru!

Izvor: Kurir, 02.Maj.2016, 14:59

...Međutim, kada pogledate njenu sestru Ivanu, neće vam biti dobro..Pevačica i sestra su odlučile da odmore pa su zajedno otputovale za Kinu Odatle redovno dele fotografije na društvenim mrežama a njeni pratioci su oduševljeni..A photo posted by @miaborisavljevic on May 2, 2016 at 2:40am PDT.."Imati...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.