Nikola Rokvić otkrio kako se Bojana “borila” za bidermajer (video)

Izvor: Svet, 07.Okt.2015, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikola Rokvić otkrio kako se Bojana “borila” za bidermajer (video)

Svoju pet godina dugu vezu Nikola Rokvić i Bojana Barović krunisali su veridbom u novogodišnjoj noći. Zaljubljeni verenici najavljivali su venčanje za septembar, a sudeći po Bojaninoj “borbi” za bidermajer na svadbi Nikolinog brata Marka čini se da se manekenki uopšte ne žuri s udajom.
Nikola je danas na Instagramu objavio video sa venčanja i našalio se sa svojom verenicom.
“Evo kako se Bojana bori za bidermajer…”,  napisao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << tridesetogodišnji pevač pored snimka.
Nikola je ovekovečio trenutak kada je njegova snaha Sara Oster bacala bidermajer, a zbunjena Bojana se nije mnogo trudila da uhvati buket.

A video posted by Nikola Rokvic (@nikolarokvic) on Oct 6, 2015 at 1:24pm PDT


Pogledaj vesti o: Bojana Barović

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Nikola Rokvić otkrio kako se Bojana “borila” za bidermajer (video)

Izvor: Scandal.rs, 07.Okt.2015

Svoju pet godina dugu vezu Nikola Rokvić i Bojana Barović krunisali su veridbom u novogodišnjoj noći. Zaljubljeni verenici najavljivali su venčanje za septembar, a sudeći po Bojaninoj “borbi” za bidermajer na svadbi Nikolinog brata Marka čini se da se manekenki uopšte ne žuri s udajom...Nikola...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.