Bojana i Nikola: Nismo odredili datum, ali spremni smo za svadbu i maštamo o puno dece

Izvor: Svet, 01.Mar.2015, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bojana i Nikola: Nismo odredili datum, ali spremni smo za svadbu i maštamo o puno dece

Nikola Rokvić za doček Nove godine nastupio je u Beogradu ispred Narodne skupštine i tom prilikom zaprosio svoju dugogodišnju devojku Bojanu Barović.
Iako par planira svadbu, još uvek ne znaju tačan datum
Znam da zvuči malo neozbiljno, ali nismo još odlučili tačan datum, ali smo spremni za svadbu. Sve ovo nas je zadesilo tik pred izlazak Nikolinog albuma i u fazi nekih mojih >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << poslovnih planova koje moram da završim”, kaže Bojana.
Još jedna vrlo bitna stvar oko koje se slažu, a reklo bi se i već imaju plan, jeste velika porodica. Tako, govoreći o tome šta bi u budućnosti želeo, Nikola kaže:
“Najbitnije je  da smo zdravi, uspešni i srećni! I da imamo mnogo dece”.
Isti odgovor stiže i od Bojane:
Maštamo o puno dece. Nadamo se da će se to desiti u skorije vreme, ali isto tako prepuštamo sudbini da umeša prste kad će to tačno biti“.
Par, koji već godinama neguje vezu na daljinu s obzirom na to da je Bojana u Los Anđelesu, a Nikola u Beogradu, ne smatra da je to neka prepreka već – prednost.
Kad razmišljam gde ćemo živeti, zbog naših poslova, u mojoj mašti idealno bi bilo na dve lokacije, Beograd i još jedna. Možda Amerika, možda neka druga destinacija”, zaključuje Nikola.

Izvor: Blic
Foto: Ivan Vučićević, Hello
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine,   Nova godina

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.