Bojana Barović ovim gestom podržala sve majke na svetu! FOTO

Izvor: Svet plus, 25.Avg.2016, 23:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bojana Barović ovim gestom podržala sve majke na svetu! FOTO

Manekenka Bojana Barović se nedavno porodila, a fotografijom koju je postavila na svom instagram profilu pružila je podršku svim majkama na svetu.

Bojana Barović i Nikola Rokvić su početkom meseca postali roditelji devojčice kojoj su dali ime Leona, a trenutno se srećna porodica nalazi u Americi. Ipak, Bojana nije zapostavila svoje fanove, pa ih je obradovala fotografijom na kojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << se nalazi sa ćerkom, a jednom slikom je pružila podršku akciji koja je u poslednje vreme počela da poprima velike razmere. Naime, postoje oni koji smatraju da je nepristojno dojiti svoje dete u javnosti, sa čim se mnoge poznate ličnosti ne slažu, a među njima je i Bojana. Ona je ispod fotografije koju je postavila na instagramu napisala "Jedno veliko da za dojenje u javnosti!!”.

Jedno veliko da za dojenje u javnosti!!! One big yes for breastfeeding in public!!!!!!!

A photo posted by Bojana Barovic (@bojanabarovic) on Aug 25, 2016 at 7:13am PDT

Inače, jedna od najglasnijih zagovornica ove akcije je poznata glumica Alisa Milano, poznata po ulozi Fibi u seriji "Čari" koja je više puta do sada kačila na društvene mreže fotografije na kojima se vidi da doji svoje dete u javnosti, u nameri da pokaže kako u tome nema ničeg lošeg i kako je to jedna od najlepših stvari koju nova mama može da radi.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.