Bojana Barović i Nikola Rokvić: Spremni smo za svadbu!

Izvor: Story, 01.Mar.2015, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bojana Barović i Nikola Rokvić: Spremni smo za svadbu!

Nikola Rokvić za doček Nove godine nastupio je u Beogradu ispred Narodne skupštine i tom prilikom zaprosio svoju dugogodišnju devojku Bojanu Barović.

Bojana Barović i Nikola Rokvić, foto: Story arhiva

Iako par planira svadbu, još uvek ne znaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << tačan datum

- Znam da zvuči malo neozbiljno, ali nismo još odlučili tačan datum, ali smo spremni za svadbu. Sve ovo nas je zadesilo tik pred izlazak Nikolinog albuma i u fazi nekih mojih poslovnih planova koje moram da završim - kaže Bojana.

Još jedna vrlo bitna stvar oko koje se slažu, a reklo bi se i već imaju plan, jeste velika porodica. Tako, govoreći o tome šta bi u budućnosti želeo, Nikola kaže:

- Najbitnije je  da smo zdravi, uspešni i srećni! I da imamo mnogo dece - kaže Nikola, a isti odgovor stiže i od Bojane.

- Maštamo o puno dece. Nadamo se da će se to desiti u skorije vreme, ali isto tako prepuštamo sudbini da umeša prste kad će to tačno biti.

Par  već godinama neguje vezu na daljinu, s obzirom na to da Bojana najviše vremena provodi u Los Anđelesu, a Nikola živi u Beogradu, ali pevač tvrdi da to za njih ne predstavlja nikakvu prepreku.

- Kad razmišljam gde ćemo živeti, zbog naših poslova, u mojoj mašti idealno bi bilo na dve lokacije, Beograd i još jedna. Možda Amerika, možda neka druga destinacija... - zaključuje Nikola.

Izvor: Blic
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Bojana i Nikola: Nismo odredili datum, ali spremni smo za svadbu i maštamo o puno dece

Izvor: Svet, 01.Mar.2015

Nikola Rokvić za doček Nove godine nastupio je u Beogradu ispred Narodne skupštine i tom prilikom zaprosio svoju dugogodišnju devojku Bojanu Barović.. Iako par planira svadbu, još uvek ne znaju tačan datum. “Znam da zvuči malo neozbiljno, ali nismo još odlučili tačan datum, ali smo spremni...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.