PATRIJARH KOD KARIĆA Svi detalji slave Bogoljuba Karića

Izvor: Blic, 19.Jan.2017, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PATRIJARH KOD KARIĆA Svi detalji slave Bogoljuba Karića

Porodica Karić večeras je tradicionalno u svojoj vili ugostila prijatelje povodom slave Svetog Jovana Krstitelja. Kao što je to bio običaj i prošlih godina, Karići to čine u večeri pred sam dan slave, kada na Bogojavljenje lome slavski kolač u prisustvu najstarijeg člana porodice, Danice Karić, koja monaški život provodi kao mati Angelina.

Sve članove pozdravio je domaćih slave, Bogoljub Karić, a na slavu je došao i patrijarh Irinej koji je blagoslovivši >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << trpezu, poželeo da ova porodica proslavlja slavu još mnogo godina.

Bogoljub je sa suprugom dočekivao zvanice i članove diplamatskog kora, među kojima brojne ambasadore.

Podsetimo, ovo je prvi put da Bogoljub posle mnogo godina slavi slavu, budući da je protekle godine život provodio u Rusiji.
Pogledaj vesti o: Bogoljub Karić

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.