Summer Festival Report izveštava sa Paga

Blog: Clubbing.rs, 28.Jul.2014, 21:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Summer Festival Report izveštava sa Paga

Za nezaboravan letnji provod neophodno je dobro društvo, super muzika, plaža i kristalno čisto more. Ekipa emisije Summer Festival Report pronašla je sve to na Pagu, najluđem party ostrvu, i „Crystal Beach Festivalu“ koji se održao u nadaleko čuvenom klubu Papaya.
 
U novoj epizodi SFR-a prenosimo vam atmosferu sa nastupa mladog holandskog DJ-a Tomasa Nevsona koji je bio glavni izvođač „Crystal Beach Festivala“. Iako Tomas ima samo 19 godina, on uživa veliku podršku starijih i iskusnijih kolega kao što su Hardvel, Avići, Tiesto, W&W, Afrodžek i mnogih drugih, a sve zahvaljujući svom umeću koje je najbolje pokazao u hitovima „Pollaroid“, „Flute“ i „Kalavela“.
 

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.