Sarme u lozovom listu na turski način

Blog: Bašta Balkana, 28.Maj.2016, 09:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sarme u lozovom listu na turski način

Čija je sarma nacionalno jelo još uvek nije precizno utvrđeno, ali to nije razlog da bude omiljena hrana na ovim prostorima. Sarme u lozovom listu mogu biti i ukusnije od onih u kupusu, a ovo je samo jedan od predloženih načina na koji mogu da se uviju sarme, a koji je pretežno mediteransko-orijentalni način.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Bašta Balkana...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bašta Balkana. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bašta Balkana. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.