Izvor: Studio B, 07.Apr.2015, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rubrika "Pet pitanja pet odgovora"

Gledalac je bivši radnik „C marketa", kaže da je 31. marta objavljen javni poziv za dobijanje besplatnih akcija preduzeća, te pita da li on ima pravo na te akcije, pošto je već upisan za besplatne akcije Aerodroma, Telekoma, itd.

Imali smo uvid u tekst javnog poziva, ali kako ovakva i slična pitanja ne spadaju u oblast komunalnih problema ili pitanja kojima se bavi grad Beograd, gradska uprava >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << i službe, kao i gradska javna-komunalna preduzeća, najbolje da se sugrađanin za informacije obrati na br. tel. koji je naveden u javnom pozivu, pod naznakom „sve dodatne informacije mogu se dobiti na telefon 011 715 33 85.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.