Preuzmite BESPLATNIH 50 EVRA i trgujte akcijama Ferarija na berzi

Izvor: Telegraf.rs, 20.Mar.2017, 07:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preuzmite BESPLATNIH 50 EVRA i trgujte akcijama Ferarija na berzi

Krajem 2015. godine Ferari je izašao na Njujoršku berzu, a samo u toku poslednjih godinu dana cena akcija ove kompanije porasla je neverovatnih 55%.

Samo danas svi čitaoci Telegrafa dobijaju mogućnost da preuzmu 50 evra za trgovanje cenom akcija Ferarija (takozvani CFD-i) na svetskoj berzi, jedinoj berzi na kojoj možete da trgujete i kada cene rastu, ali i kada cene padaju.

Model 125s

Foto: >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << flickr/Philipp Lücke

Pre tačno sedamdeset godina, prvi Ferarijev automobil, u svojoj test vožnji, provozan je ulicama Maranela, grada u Italiji. Automobil koji je prvi poneo ime Enca Ferarija bio je model 125s. Tokom ovih 70 godina Ferari je prerastao u simbol za luksuzne automobile, a samim tim i sve što je bilo povezano sa ovim imenom ostvarivalo je uspeh.

LaFerrari Aperta

Foto: Pixabay

Za proslavu 70 godina kompanije, Ferari je napravio specijalan LaFerrari Aperta kabriolet model. Međutim, Ferari 812 Superfast model uspeo je da preuzme centar pažnje. Ovo "čudo" od automobila prvi put je predstavljeno javnosti početkom marta na ovogodišnjem sajmu automobila u Ženevi i zvanično postao najbrži i najmoćniji automobil koji je Ferari ikada proizveo.

Ferrari 812 Superfast

Foto: Pixabay

Ovaj model može da postigne ubrzanje 0-100 km/h za samo 2,9 sekundi i ostvari maksimalnu brzinu od čak 340 km/h. Osim toga, ovo je prvi Ferarijev model ikada proizveden koji poseduje električni server. Enterijer je inspirisan LaFerari modelom. Cena za sada nije potvrđena ali se očekuje da će biti iznad 240.000 funti koliko košta F12 model.

Poslovni rezultati Ferarija

Foto: Pixabay

Finansijski rezultati Ferarija takođe su pozitivni. Tokom poslednjeg kvartala prošle godine, prihod je dostigao 846 miliona evra i time ostvario rast od 12% u odnosu na isti period prethodne godine. Kompanija planira da isporuči oko 8400 vozila tokom 2017. godine i time se približi cilju od 9000 do kraja 2019. godine. Prema prognozama kompanije tokom 2017. očekuje se da bruto zarada dostigne 950 miliona evra, a prodaja 3,3 milijarde evra.

Kapital RS Inc. a.d. je investiciono društvo pod nadzorom Komisije za hartije od vrednosti Republike Srbije, broj dozvole: 5/0-02- 672/18-16.

Kapital RS Inc. a.d. vrši promociju usluga i pruža tehnicku podršku klijentima kompanije Fortrade Ltd sa sedištem u Londonu, koja je pod nadzorom FCA (Financial Conduct Authority) u Velikoj Britaniji. Finansijski ugovori za razliku i drugi finansijski instrumenti na koje se primenjuje efekat poluge (leveridž) podrazumevaju da mala promena cene može dovesti do gubitka uloženog kapitala, pa zato nisu pogodni za sve klijente. Možete izgubiti sva sredstva, ali ne više nego što imate na svom računu za trgovanje. Stoga je važno da u potpunosti razumete postojece rizike i potražite savet strucnih lica. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu ili, posredovanje za, transakciju u bilo kom finansijskom instrumentu. Kapital RS / FORTRADE ne prihvata odgovornost za bilo kakvu upotrebu informacija i za bilo kakve posledice koje mogu nastati. Ne daje se nikakva garancija za tačnost i potpunost tih informacija, stoga svako lice koje deluje u skladu sa navedenim, cini to u potpunosti na sopstveni rizik.

(Telegraf.rs/ PR)


Pogledaj vesti o: Besplatne akcije,   Nju Jork

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.