Izvor: Scandal.rs, 18.Jul.2016, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Pregled za sve”: Besplatni dermoskopski pregledi za sve građane

Na dermoskopske preglede koje su u apoteci “Mr Matej Ivanović” oraganizovali Apoteke Beograd i Eucerin Srbija, prijavio se veliki broj građana. Među građanima koji su došli da pregledaju svoje mladeže, bilo je osoba svih starosnih grupacija i profesija.

“Godinama sam planirala da odem na pregled mladeža ali nisam znala ni kome da se obratim, ni u koju ustanovu da idem i tako se sve to odužilo. Međutim, bila sam zabrinuta zbog velikog broja mladeža koje imam, naročito >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << na leđima. Vest da Eucerin organizuje besplatne preglede veoma me je obradovala, jer sam konačno mogla da odem da pregedam kožu i odagnam sumnje. Pregled je bio temeljan, doktorka mi je pogledala sve mladeže, od onih na temenu do onih koje imam na malom prstu noge. Konačno sam odahnula, pošto sam dobila potvrdu da je sve u redu. Doktorka mi je dala i preporuke kako da nastavim da čuvam kožu i vršim samopreglede”, kaže Dragana Ilić (40).

Nakon obavljenih pregleda, prof. dr Lidija Kandolf Sekulović iz Klinike za kožne i polne bolesti Medicinskog fakulteta VMA, član Stručnog saveta akcije “Pregled za sve”, ocenila je da je veoma zadovoljna što je sve veći broj građana Srbije svestan važnosti redovnih samopregleda i dermoskopskih pregleda kože.

Ostatak teksta pročitajte ovde: “Pregled za sve”: Besplatni dermoskopski pregledi za sve građane
Pogledaj vesti o: Besplatne akcije

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.