PREUZMITE 1.250 BESPLATNIH VAUČERA: Rosmarino posuđe za zdravo kuvanje, noževi, Vitapur dušeci…

Izvor: Kurir, 17.Nov.2015, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREUZMITE 1.250 BESPLATNIH VAUČERA: Rosmarino posuđe za zdravo kuvanje, noževi, Vitapur dušeci…

Velika akcija povodom promocije elektronske trgovine na marketKonekt.com, najvećem regionalnom online katalogu.

Dostava proizvoda je BESPLATNA na teritoriji cele Srbije, potrebno je samo da požurite sa porudžbinom pošto su količine ograničene na 1.250 vaučera.

Poručite u tri jednostavna koraka:

Korak 1 – prijava za vaučer

Pošaljite Vaše ime i prezime, telefoni email, na serbia@marketkonekt.com radi verifikacije prilikom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << porudžbine. Vaučer će Vam biti isporučen na kraju, u trenutku porudžbine kada budete obavljali korak 3 (dole niže u ovom tekstu).

Korak 2 – izbor proizvoda

Pogledajte listu proizvoda klikom na linkove ispod:

*Samo oni korisnici koji su se prijavili za vaučer slanjem podataka tokom koraka 1 mogu da obave kupovinu, budući da je kupovina po ovim neverovatno niskim cenama (umanjenim za 50%, izuzev tiganja gde se cena umanjuje 25%) ograničena na 1.250 proizvoda. Kupovina u ostalim sekcijama MarketKonekt-a je omogućena svima.

Cene su zbog promocije elektronske trgovine na MarketKonekt-u gotovo ispod nabavnih, a sada dolazi i period slava i praznika,tako da će ovi proizvodi biti dosta traženi, pogotovo posuđe i noževi.

Ukoliko Vi lično nemate potrebu za ovim tipom visokokvalitetnih i zdravih proizvoda, preporučite ih ljudima iz Vašeg okruženja kojima bi možda bili potrebni.

Za više informacija pozovite nas na 011 77 03 852 i 011 77 03 854 ili 060 022 5279, ili nam pišite na serbia@marketkonekt.com.
Pogledaj vesti o: Besplatne akcije

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.