PARE OD BESPLATNIH AKCIJA OD DANAS MOŽETE PODIĆI U POŠTAMA: Na računima oko 3.200 dinara

Izvor: Telegraf.rs, 29.Jul.2016, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARE OD BESPLATNIH AKCIJA OD DANAS MOŽETE PODIĆI U POŠTAMA: Na računima oko 3.200 dinara

Svi koji do sada nisu sa svojih računa dizali novac od besplatnih akcija, to mogu uraditi od danas u poslovnicama Pošti u Srbiji, a na računu će imati oko 3.200 dinara.

Iz privatizacionog registra još 2010. godine 1.700 dinara dobilo je oko 4,8 miliona građana Srbije i tada je država uplatila novac na njihove račune u Pošti.

U međuvremenu je na isti račun uplaćivan i novac od dividendi “NIS” >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << i Aerodroma “Nikola Tesla”. Po tom osnovu građani su dobili dodatnih 1.500 dinara.

Novac možete podići u bilo kojoj pošti u Srbiji uz ličnu kartu, piše "Blic".

Građanima je podeljeno u januaru 2010. po pet besplatnih akcija NIS, koje su juče vredele 3.075 dinara i po jedna akcija Aerodroma, koja je juče vredela 1.012 dinara.

Do sada je dva i po miliona građana prodalo svoje akcije. Ako i vi želite da ih prodate, dovoljna je samo lična karta na uvid.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.