Mobilne ekipe Doma zdravlja u Donjem Vlasu, Vukmanovu i Berbatovu (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 13.Jul.2014, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mobilne ekipe Doma zdravlja u Donjem Vlasu, Vukmanovu i Berbatovu (VIDEO)

Niški Dom zdravlja i gradska opština Palilula nastavljaju akciju besplatnog pregleda pacijenata koji u svojim selima nemaju zdravstvenu ambulantu. Danas su priliku da besplatno kontrolišu svoje zdravlje imali meštani sela Donje Vlase, Vukmanovo i Berbabotvo.
Besplatne zdravstvene preglede ekipa niškog Doma zdravlja danas je obavila u selima Donje Vlase, Vukmanovo i Berbatovo. Lekari kažu da je u ovim, kao i u selima koje su do sada posetili u okviru akcije „Približimo sa pacijentima“ najbčešći problem visoki krvni pritisak.
Pacijenti koji su se pregledali kažu da je ovakva akcija bila potrebna, pogotovo starijim, nepokretnim i manje pokretnim pacijentima.
Pregledi su, osim u ovim selima do sada obavljeni i u Pasi Poljani, Bubnju i Suvom Dolu. Akcija se nastavlja i sledeće nedelje, kada će ekipa doma zdravla biti u Lalincu i Krušcu, a zatim u selima Mramor i Mramorski potok – gde će žiteljima, takođe, biti omogucen besplatan zdravstveni pregled.

Pogledaj vesti o: Besplatne akcije

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.