Žurka za ljubimce i akcija prikupljanja pomoći za napuštene životinje

Izvor: Blic, 27.Nov.2015, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žurka za ljubimce i akcija prikupljanja pomoći za napuštene životinje

Svi ljubitelji životinja imaće priliku da doniraju potrebštine i svojim nesebičnim gestom pomognu da se naprave paketići za napuštene životinje. Povedite svoje kućne ljubimce u nedelju u 15 sati na Novogodišnju žurku i druženje sa Deda Mrazom u Delta City-u i pokažite svoju humanu stranu.

Tople prostirke, igračke, garderoba za životinje, samo su deo onoga što posetioci mogu donirati kako bi obradovali brojne napuštene životinje koje u susret predstojećim praznicima >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << čekaju da nađu svoj dom.

Svi vi koji imate  ljubimce, omiljene prijatelje animalnog porekla, pomislite na životinje koje nisu imale priliku da žive u porodičnom domu kao što je vaš, i od srca im poklonite ono što mislite da bi se dopalo vašem ljubimcu.

Vaše malo, za neke može biti mnogo, pokažite koliko ste humani.

Pored zabavnog programa i brojnih animacija, sve ljubimce očekuje i druženje sa Deda Mrazom u okviru koga će dobiti i zaslužene novogodišnje poklone.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.