Žena rano jutros povređena u Beogradu

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Maj.2016, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena rano jutros povređena u Beogradu

Žena (48) povređena je jutros oko 6.40 u saobraćajnoj nesreći u Beogradu na raskrsnici Ulice kneza Miloša i Nemanjine, izjavila je portparolka Hitne pomoć u Beogradu Nada Macura.

Macura je agenciji Beta rekla da su se tokom protekle noći i jutros u Beogradu dogodile tri saobraćajne nesreće, a povređeno je troje ljudi, od kojih jedna osoba lakše.

U udesu sinoć oko 21.00 u Ulici Jurija Gagarina lakše je povređen motociklista koji je prevezen na dalje lečenje >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << u Kliničko-bolnički centar Bežanijska kosa, dok je muškarac (33) koji je povređen sinoć oko 21.40 na kružnom toku kod zgrade opštine Novi Beograd odbio intervenciju.

Tokom noć hitnoj službi su se javljali srčani bolesnici zbog bolova u grudima i osobe koje boluju od povišenog krvnog pritiska.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.