Zbog neodložnih radova, delovi Beograda ostaće bez vode tokom vikenda

Izvor: BKTV News, 21.Apr.2017, 09:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog neodložnih radova, delovi Beograda ostaće bez vode tokom vikenda

Zbog neodložnih radova na Proizvodnom pogonu "Bežanija" od subote 22. aprila u 23 sata do nedelje 23. aprila u 12 sati doći će do prekida u snabdevanju vodom ili će pad pritiska osetiti potrošači na opštinama Novi Beograd, Zemun i Surčin, saopšteno je iz beogradskog vodovoda.

U nedelju 23. aprila od 12 do 18 sati, tokom stabilizacije sistema vodosnabdevanja, moguće je povremeno umanjenje pritiska.

Autocisterne, za najnužnije potrebe za pijaćom vodom, obezbeđene >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << su za prioritetne potrošače.

Mole se potrošači da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" na telefon 3606-606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web adresi www.bvk.rs.

“Karić fondacija” finansira podizanje spomenika Juriju Gagarinu u Beogradu

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Delovi Zemuna, Surčina i NBG u subotu bez vode

Izvor: Press, 21.Apr.2017

Zbog radova na Proizvodnom pogonu "Bežanija" delovi Zemuna, Surčina i Novog Beograda biće bez vode od subote u 23.00 sata do nedelje u 12.00 sati. . Foto:B92.net. U nedelju 23. aprila od 12.00 do 18.00 sati, tokom stabilizacije...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.