Zakotrljajte točkiće za poplavljene

Izvor: 24sata, 23.Sep.2014, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zakotrljajte točkiće za poplavljene

Tradicionalna 17. beogradska Rolerijada, jedinstvena žurka na rolerima za sve uzraste, biće održana u subotu 4. oktobra.

ROLERIJADA - Grad Beograd i udruženje Beogradska rolerijada odlučili su da ovogodišnja manifestacija bude u potpunosti posvećena prikupljanju pomoći za Osnovnu školu “Borivoje Milojević” iz Krupnja, koja je postradala u prolećnim poplavama. Oni pozivaju sve učesnike i posetioce Rolerijade da ubace koliko mogu novca u kutiju koja će biti postavljena >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << na Trgu Republike pored bine i tako neposredno doprinesu ovoj humanitarnoj akciji.

Deca do 15 godina starosti takmičiće se u trkama za najmlađe, stariji takmičari će se oprobati u trkama za odrasle. Superbrzi momci i devojke će odmeriti snage u trkama na 100 metara, dok će se porodice sa dva, tri ili četiri člana utrkivati u porodičnim trkama, držeći se za ruke od starta do cilja.

Od prošle godine važi odluka organizatora da takmičari moraju da nose istu vrstu rolera, tj. one sa dubokom cipelom. Prijavljivanje je isključivo na dan Rolerijade (4. oktobar) od devet sati na Trgu Republike.

Nastavak na 24sata...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.