Voda na Lidu nije bezbedna za kupanje

Izvor: Studio B, 29.Jul.2015, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voda na Lidu nije bezbedna za kupanje

Ispitivanja Gradskog zavoda za javno zdravlje pokazuju da voda na Lidu nije bezbedna za kupanje.

Najnoviji podaci tog Zavoda pokazuju da voda na Lidu nije bezbedna za kupanje, zbog čega se apeluje na građane da se suzdrže od toga, dok Zavod ne objavi suprotno.

U beogradskim domovima, ali i na svim česmama u gradu, koje su priključene na mrežu beogradskog vodovodnog sistema, voda je potpuno bezbedna za piće, izjavila je gostujući u našem jutarnjem programi dr Vesna Slepčević, iz Gradskog zavoda za javno zdravlje.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Voda na Lidu nije više za kupanje?!

Izvor: Večernje novosti, 29.Jul.2015

VODA na plaži Lido nije bezbedna za kupanje, tvrde u Gradskom zavodu za javno zdravlje! Ipak, obaveštenje o štetnosti plivanja na jednom od omiljenih kupališta u gradu nigde ne postoji, a posetioci Velikog ratnog ostrva ne haju za upozorenja, pa smo u utorak u vodi zatekli i roditelje sa malom decom!...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.