Vanserijski talenat: Slavenu Balaću (12) prva nagrada na Mladom virtuozu u Beogradu

Izvor: Blic, 24.Maj.2015, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanserijski talenat: Slavenu Balaću (12) prva nagrada na "Mladom virtuozu" u Beogradu

Slaven Balać (12) je izuzetnom sposobnošću sviranja klarineta oduševio četvoročlani žiri, koji mu je za sjajno izveden program jednoglasno dodelio maksimalnih 100 poena i prvu nagradu na međunarodnom takmičenju “Mladi virtuoz” u Beogradu.

U disciplini solista, Slaven je u konkurenciji od 12 takmičara u svojoj kategoriji ostavio najbolji ukupan umetnički dojam koji ga je svrstao u plejadu mladih virtuoza za 2015. godinu.

Inače, Slaven se u Novom Sadu vredno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sprema za dva solistička koncerta u Kanadi, u Montrealu i Torontu, 14. i 28. juna na poziv Škole muzike Goja i muzičkog studija "I love piano".

Kako mladi virtuoz svira možete čuti ovde:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.