VREME: Do subote oblačno i kišovito

Izvor: Kurir, 14.Okt.2015, 01:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VREME: Do subote oblačno i kišovito

BEOGRAD - U Srbiji će danas biti umereno do potpuno oblačno, ponegde sa slabom kišom, a najviša temperatura biće do 22 stepena, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab i umeren jugoistočni vetar, u Pomoravlju, Podunavlju i na planinama povremeno jak, u južnom Banatu s olujnim udarima. Jutarnja temperatura kretaće se od sedam do 11 stepeni, a najviša dnevna od 15 do 22 stepena, u Timočkoj Krajini oko 12.

U Beogradu će biti oblačno, vetrovito >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << uz mogućnost kratkotrajne kiše. Jutarnja temperatura 11 stepeni, najviša dnevna iznosiće 17 stepeni. U Srbiji će u četvrtak i petak biti vetrovito, u južnom Banatu i Donjem Podunavlju očekuje se olujni vetar. U petak će biti oblačno, mestimično s kišom. U subotu pre podne postepeni prestanak padavina.

Autor: E.K.,Foto: Shutterstock

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.