(VIDEO) KRISTIJAN NE PRESTAJE DA IZMIŠLJA: Po njemu napisana kultnu pesmu Kreni prema meni!

Izvor: Kurir, 07.Okt.2015, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) KRISTIJAN NE PRESTAJE DA IZMIŠLJA: Po njemu napisana kultnu pesmu Kreni prema meni!

Kristijan da mi bude inspiracija? Ma, dajte molim vas, prokomentarisao je Cane.

Kristijan Golubović ne prestaje da izmišlja i da svojim izjava zasmejava farmere i narod. Naime, žestoki momak je rekao da je on bio inspiracija za pesmu "Kreni prema meni" Partibrejkersa, što je šokiralo pevača Zorana Kostića Caneta.

"Kristijan da mi bude inspiracija? Ma, dajte molim vas. Ja tog čoveka u životu nisam video, niti sam se bavio njime", rekao je Zoran Kostić >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Cane, frontmen legendarnih Partibrejkersa za Puls.

Pesma se nalazi na albumu "Partibrejkers III" objavljenom 1989. godine.

Golubović je sinoć izjavio da je Cane jednom prilikom u jednom klubu muvao njegovu tadašnju devojku i buduću ženu posle čega je mu je Cane navodno rekao: "Kreni prema meni".

"Ja sam bio inspiracija “Brejkersima” za tu pesmu", rekao je Golubović.

Autor: Foto: Aleksandar Jovanović

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.