VATROMET, BALONI, KONCERTI... Beogradski manifest oduševio i decu i roditelje na Kalemegdanu

Izvor: Blic, 25.Maj.2015, 02:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VATROMET, BALONI, KONCERTI... Beogradski manifest oduševio i decu i roditelje na Kalemegdanu

Trodnevni Beogradski manifest, prvi festival manifestacija, destinacija i degustacija, završen je juče na Kalemegdanu. Loše vreme je, nažalost, kvarilo zabavu, ali nije sprečilo veliki broj ljudi da poseti Beogradsku tvrđavu. Atmosfera je bila prava porodična, pošto su se provodili i roditelji i najmlađi.

Tokom dana Kalemegdan je bio pun roditelja s decom koja su uživala u svetu mašte, dečjim filmovima, jahanju konja, plesu... Kako je padala noć, tako su se na nebu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << palili svetleći baloni i piromuzički vatrometi, dok je projekcija filma “Ničije dete” u subotu ispunila bioskop na otvorenom do poslednjeg mesta. Bilo je tu i odlične hrane, muzike, predstavljanja turističkih destinacija...

Posetioci su pratili zvuk i ples najboljih igrača plesnih škola, a poseban gušt izazvalo je podizanje šest velikih letećih balona uz zvuke najboljih trubača iz Guče sa bine Kultur šoka.

A potom je usledio i još jedan nesvakidašnji događaj - nad Donjim gradom Kalemegdana poleteli su svetleći baloni i izveli jedinstveni Night glow show.

- Super je. U subotu smo ceo dan proveli u Svetu mašte, pa smo morali opet da dođemo i jedva smo nagovorili decu da se spustimo do Kule Nebojše da vidimo šta tamo ima. Ovako nešto bi moglo češće da se organizuje u Beogradu - kaže Ivana Lukić, dok je decom i suprugom istraživala festival.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.