Ušetao u policijsku stanicu u Grockoj i priznao ubistvo

Izvor: 24sata, 18.Sep.2014, 10:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ušetao u policijsku stanicu u Grockoj i priznao ubistvo

Vladimir Anđelković (33) ušao je sinoć u Policijsku stanicu Grocka, i priznao da je u utorak oko 10 časova uveče u Zaklopači u svom dvorištu ubio čoveka lovačkom puškom.

On je iz lovačkog karabina ubio Grčić Ivana (31), leš umotao u ćebe a zatim ga bacio pored lokalnog pita Zaklopača - Vrčin, gde je i pronađen.

Anđelković je uhapšen, i još ne želi da kaže koji je motiv ubistva, kao ni zašto je zločin prijavio posle dva dana, piše Blic.rs.

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Došao u policijsku stanicu i priznao ubistvo

Izvor: Radio 021, 18.Sep.2014

Vladimir A. (33) ušao je sinoć u Policijsku stanicu Grocka i priznao da je u Zaklopači u svom dvorištu ubio čoveka lovačkom puškom...On je 31-godišnjeg čoveka ubio pucavši iz lovačkog karabina, leš umotao u ćebe, a zatim ga bacio pored lokalnog puta Zaklopača - Vrčin, gde je i pronađen...Ubistvo...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.