Uređenje zemunskog keja i prilaza plaži Lido

Izvor: Studio B, 02.Avg.2015, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uređenje zemunskog keja i prilaza plaži Lido

"Beokom" je zajedno sa javnim komunalnim preduzećima počeo uređenje Zemunskog keja i prilaza plaži Lido, na inicijativu gradske opšine Zemun i građana te opštine, navodi se u saopštenju Gradske uprave .

Direktor "Beokoma" Darko Glavaš je za Beoinfo rekao da je ta akcija nastavak sređivanja grada, koje je počelo na proleće. "Prilaz plaži bio je veoma zapušten.. Ekipe Gradske čistoće, Zelenila - Beograd i Beogradskih elektrana započele su sređivanje i samo tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << jučerašnjeg dana sa terena je odneto oko 110 tona rastinja, granja i smeća ", rekao je Galvaš i dodao da je angažovano 25 radnika sa opremom i pet vozila.

Prema njegovim navodima, akcija se nastavlja, a u posao će se uključiti i druga komunalna preduzeća. "Polako ćemo se pomerati ka Gardošu kako bi se čitav prostor uredio", istakao je Glavaš.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.