Uklonjena avionska bomba iz Bulevara Zorana Đinđića

Izvor: Blic, 01.Sep.2015, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uklonjena avionska bomba iz Bulevara Zorana Đinđića

Avionsku bombu tešku 103 kilograma, pronađenu na Bulevaru Zorana Đinđića kod broja 173, kontradiverziona ekipa bezbedno je uklonila sa lica mesta.

Bombu su oko 16 sati pronašli radnici Beogradskih elektrana, koji su ispred zgrade broj 173 u Bulevaru Zorana Đinđića izvodili radove uvođenja toplovoda.

Rade Milošević iz Sektora za vanredne situacije rekao je da je bomba teška oko 103 kilograma i da najverovatnije potiče iz Drugog svetskog rata.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Više informacija o tome koliko eksploziva sadrži ova bomba i koje su joj oznake, znaćemo po dolasku kontradiverzione ekipe - izjavio je Milošević.

Iz MUP- a su potvrdili ove navode.

- Prema procenama naših kolega na terenu, bomba je teška oko 100 kilograma. Naše ekipe su trenutno na terenu, kao i tim za vanredne situacije - potvrdili su za "Blic" u Birou za saradnju sa medijima MUP-a.



Kontradiverziona ekipa specijalaca došla je na lice mesta oko 20.45 sati i odmah potom bomba je odvezena na sigurnu lokaciju, gde će biti uklonjena.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uklonjena avionska bomba iz Bulevara Zorana Đinđića

Izvor: Radio 021, 02.Sep.2015, 10:51

Avionsku bombu tešku 103 kilograma, pronađenu na Bulevaru Zorana Đinđića u Beogradu kod broja 173, kontradiverziona ekipa bezbedno je uklonila...Bombu su juče oko 16 sati pronašli radnici Beogradskih elektrana, koji su ispred zgrade broj 173 u Bulevaru Zorana Đinđića izvodili radove uvođenja...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.